Σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο και της σκίστηκε στα δυο το φόρεμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο και της σκίστηκε στα δυο το φόρεμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλέον «ταπεινωτικό» ατύχημα της μέχρι τώρα καριέρας της υπέστη η 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της Ένωσης ηθοποιών.

Συγκεκριμένα την στιγμή που η σταρ των Αγώνων Πείνας σηκώθηκε με ορμή για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού (για την ερμηνεία της στο Silver Linings Playbook), η άκρη της μπλε τουαλέτας Christian Dior που φορούσε πιάστηκε στο πόδι μιας καρέκλας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το φόρεμα να σκιστεί στα δυο, αποκαλύπτοντας σε κοινή θέα τους μηρούς της.

Σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο και της σκίστηκε στα δυο το φόρεμα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η υπερταλαντούχα σταρ, που επιπλέον έπασχε από πνευμονία, απλά πήρε αγκαλιά όποιον βρήκε μπροστά της προκειμένου να καλυφθεί.

Σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο και της σκίστηκε στα δυο το φόρεμα [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ενώ χάιλαιτ αποτελούν οι γεμάτες έκπληξη εκφράσεις στο πρόσωπο των Νικόλ Κίντμαν και Μαριόν Κοτιλάρντ που παρακολουθούσαν από κοντά το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ