Έκτακτη έρευνα για τον μυστήριο «βόμβο του Ουίνδσορ» κάλεσαν οι καναδικές αρχές [βίντεο] - iefimerida.gr

Έκτακτη έρευνα για τον μυστήριο «βόμβο του Ουίνδσορ» κάλεσαν οι καναδικές αρχές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλήθεια πίσω από τον παράξενο ήχο που έχει στοιχειώσει μία ολόκληρη πόλη στον Καναδά ετοιμάζονται να αποκαλύψουν οι επιστήμονες σύμφωνα με αναφορές του ραδιοφωνικού σταθμού του Μίσιγκαν.

Συγκεκριμένα, ομάδα ερευνητών επίκειται να μεταφερθεί και να εγκατασταθεί τους επόμενους μήνες στο Οντάριο του Καναδά με στόχο τον εντοπισμό του χαμηλής συχνότητας ήχου που έχει γίνει γνωστός ως «Βόμβος του Ουίνδσορ», για τον οποίο παραπονιούνται οι κάτοικοί του εδώ και δύο περίπου χρόνια.

«Αυτό που θα επιχειρήσουμε είναι να εντοπίσουμε την πηγή του θορύβου, αλλά και να κατανοήσουμε το πώς επηρεάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής», δήλωσε υψηλός αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών στην Οτάβα του Καναδά.

Ο βόμβος έχει γίνει η αιτία να πουλήσουν τα σπίτια τους και να μετοικήσουν σε άλλες περιοχές πολλοί κάτοικοι, αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης Ουίνδσορ, τη στιγμή που μελέτες υποδεικνύουν ότι ο βόμβος ενδεχομένως να προέρχεται από τη νήσο Zug, η οποία βρίσκεται στην εδαφική επικράτεια των ΗΠΑ στον Ποταμό Ντιτρόιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ