«Δευτέρα με τις μπάντες»: Μουσική μονομαχία απόψε στο Mike's Irish bar - iefimerida.gr

«Δευτέρα με τις μπάντες»: Μουσική μονομαχία απόψε στο Mike's Irish bar

«Δευτέρα με τις μπάντες»: Μουσική μονομαχία απόψε στο Mike's Irish bar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, ο διαγωνισμός νέων συγκροτημάτων στο Mike's Irish bar. Στη δεύτερη μονομαχία, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Halfnote και οι 3w.gr. και ο νικητής θα περάσει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, μαζί με τον συγκρότημα που επικράτησε την προηγούμενη Δευτέρα.

Το Mike's Irish Bar σε συνεργασία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Δεύτερο Πρόγραμμα 103,6) και πολλών μουσικών ιστοσελίδων, διοργανώνει αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό για νέες ελληνικές και ξένες μπάντες που δεν έχουν ακόμα δισκογραφία, αλλά θέλουν να πραγματοποιήσουν το δικό τους live!

Κάθε εβδομάδα θα παίζουν ζωντανά 2 διαφορετικές μπάντες και οι θαμώνες του Mike's Irish bar θα ψηφίζουν την καλύτερη μπάντα της μέρας. Στο τέλος της πρώτης φάσης που θα ολοκληρωθεί μέσα Μαρτίου, οι καλύτερες μπάντες θα περάσουν στην 2η φάση όπου θα παίξουν μπροστά σε κριτική επιτροπή για να αναδειχθούν οι εννέα καλύτερες και στην 3η και τελευταία φάση του διαγωνισμού, θα γίνει ένα τριήμερο φεστιβάλ και κάθε μέρα θα παίζουν 2 μπάντες από τις οποίες θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής.

Ο Διαγωνισμός θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα στο Mike's Irish bar, ενώ όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να μπουν στην επίσημη σελίδα του Mike's Irish Bar (official) στο facebook και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής, για να συμμετέχουν στις Δευτεριάτικες μουσικές μονομαχίες.

Mike's Irish Bar (Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι)
Ώρα: 22:00μμ
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ