Η αποχώρηση του Σπύρου Σούλη και το 50άρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αποχώρηση του Σπύρου Σούλη και το 50άρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη κερδισμένη της χθεσινής βραδιάς ήταν και πάλι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που βαθμολογήθηκε με 10 από όλους τους κριτές. Την ίδια ώρα που το κοινό έδειξε στον Σπύρο Σούλη την πόρτα της εξόδου.

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε το 11ο live του DWTS καθώς κλήθηκαν να παρουσιάσουν μια έξτρα χορογραφία μέσα σε 20 μόλις λεπτά.

Το σόου ξεκίνησε με την pin up Λάουρα Νάργες να χορεύει jive (συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς και την κριτική ότι «δεν κουράστηκε πολύ») και συνεχίστηκε με τα fox trot των Νίκου Αναδιώτη (39 βαθμούς), Σπύρου Σούλη (39 βαθμούς) και Ηλία Βρεττού (46 βαθμούς).

Την παράσταση έκλεψε και πάλι η Ντορέττα Παπαδημητρίου ως «παιδούλα» με την κριτική επιτροπή να της χαρίζει χαμόγελα και 46 βαθμούς.

Η δεύτερη χορογραφία είδε τηνΛάουρα Νάργες να κερδίζει 43 βαθμούς μερ το αποκαλυπτικό τσα τσα της, με τον Νίκο Αναδιώτη να αρκείται στους 41 βαθμούς, τον Σπύρο Σούλη στους 40 βαθμούς και τον Ηλία Βρεττά να μένει σταθερά ψηλά με 47 βαθμούς.

Χάιλάιτ της βραδιάς ήταν η 2η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου που κέρδισε 50 βαθμούς. Δηλαδή το απόλυτο.

Στην λαιμητόμο της αποχώρησης βρέθηκαν οι Νίκος Αναδιώτης και Σπύρος Σούλης, με τον τελευταίο τελικά να είναι αυτός που επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ