Αγωνιστική με... εκτός έδρας νίκες στη Σούπερ Λίγκα

Οι εκτός έδρας νίκες τεσσάρων ομάδων κυριάρχησαν στους αγώνες που έγιναν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, πέρασε από την Κομοτηνή, καθώς με γκολ του Κοντρέρας στο 86ο λεπτό νίκησε τον Πανθρακικό με 0-1.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης που συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στο πρωτάθλημα. Με γκολ των Σανκαρέ (12'), Ναβάρο (33') και Περόνε (35') νίκησε 3-0 τον Πλατανιά μέσα στα Χανιά.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, όπου η Ξάνθη νίκησε με 0-1 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Παράλληλα, στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια από σημαντική απέναντι στον Ατρόμητο με σκορ 1-2. Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν οι Ζέκα στο 59΄ και ο Μπουμσόνγκ στο 78', για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Καραμάνο στο 90ο λεπτό.

Τη μοναδική εντός έδρας νίκη της Κυριακής πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα που με σκόρερ τον Ίλιτς επικράτησε της Βέροιας με 2-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ