Αγωνιστική με... εκτός έδρας νίκες στη Σούπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Αγωνιστική με... εκτός έδρας νίκες στη Σούπερ Λίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκτός έδρας νίκες τεσσάρων ομάδων κυριάρχησαν στους αγώνες που έγιναν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, πέρασε από την Κομοτηνή, καθώς με γκολ του Κοντρέρας στο 86ο λεπτό νίκησε τον Πανθρακικό με 0-1.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης που συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στο πρωτάθλημα. Με γκολ των Σανκαρέ (12'), Ναβάρο (33') και Περόνε (35') νίκησε 3-0 τον Πλατανιά μέσα στα Χανιά.

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, όπου η Ξάνθη νίκησε με 0-1 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Παράλληλα, στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια από σημαντική απέναντι στον Ατρόμητο με σκορ 1-2. Τα τέρματα των «πρασίνων» πέτυχαν οι Ζέκα στο 59΄ και ο Μπουμσόνγκ στο 78', για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Καραμάνο στο 90ο λεπτό.

Τη μοναδική εντός έδρας νίκη της Κυριακής πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα που με σκόρερ τον Ίλιτς επικράτησε της Βέροιας με 2-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ