Ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε «ναι» στον ΠΑΟΚ και έρχεται στην Τούμπα - iefimerida.gr

Ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε «ναι» στον ΠΑΟΚ και έρχεται στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στην Ξάνθη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ένας υψηλός προσκεκλημένος θα βρίσκεται αύριο το απόγευμα στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, Robeto Carlos!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα της Anji στο ρωσικό πρωτάθλημα, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. German Chistyakov και εκμεταλλευόμενος τη διήμερη διακοπή της προετοιμασίας του με την ομάδα της Anji θα ταξιδέψει αύριο για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξάνθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ