Προσωρινά κρατούμενη η πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , για τους «μαϊμού» γάμους - iefimerida.gr

Προσωρινά κρατούμενη η πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , για τους «μαϊμού» γάμους

Προσωρινά κρατούμενη η πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινά κρατούμενη τέθηκε η η 52χρονη ιδιωτική υπάλληλος που κατηγορείται ότι ήταν μεταξύ των τριών «εγκεφάλων» του κυκλώματος που έστηνε «λευκούς» γάμους για την ελληνοποίηση αλλοδαπών κυρίως από τη Γεωργία.

Η κατηγορουμενη, η οποία στις προηγούμενες βουλέυτικές εκλογές ήταν υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες,ενώ ισχυρίστηκε ότι μεσολάβησε, λόγω των γνωριμιών που είχε σε δήμους και Περιφέρεια, για κάποιες υποθέσεις αλλοδαπών που ήθελαν να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια, τονίζοντας ωστόσο ότι πληρούσαν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και υποστήριξε ότι το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους.

Παράλληλα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκε ο 36χρονος δικηγόρος, φερόμενος ως το «νούμερο δύο» της οργάνωσης, ενώ η τρίτη φερόμενη «εγκέφαλος» μια 40χρονη Γεωργιανή, αποκαλούμενη «Μαντόνα», αναμένεται να απολογηθεί αύριο, ενώ μία υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου και ένας υπάλληλος της Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης, που εμπλέκονται στην υπόθεση, και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου).

Το κύκλωμα κατηγορείται ότι έστησε 68 γάμους «μαϊμού» τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ