Αμερικανός βουλευτής δημοσίευσε ερωτικές του φωτογραφίες στο Twitter - iefimerida.gr

Αμερικανός βουλευτής δημοσίευσε ερωτικές του φωτογραφίες στο Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι προσδοκίες για μια μεγάλη πολιτική καριέρα στο τιμόνι των Δημοκρατικών φαίνεται να καταρρέουν για τον βουλευτή Άντονι Βάινερ, ο οποίος προκάλεσε σεξουαλικό σκάνδαλο, δημοσιεύοντας κατά λάθος στο Twitter «ερωτικές φωτογραφίες».

«Ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα και την οικογένειά μου. Ντρέπομαι βαθύτατα για τις τρομερές πράξεις μου», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο Βάινερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 46χρονος θέλησε να στείλει σε μια φοιτήτρια, μέσω προσωπικού μηνύματος στο Twitter, μια ερωτικού περιεχομένου φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει με το κινητό.

Απ' ό,τι φαίνεται, μπερδεύτηκε και κατά λάθος δημοσιοποίησε τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να τη δουν 56 χιλιάδες άτομα. Στη συνέχεια, κι ενώ προσπάθησε να σβήσει τη φωτογραφία, δήλωσε πως πίσω από αυτή βρίσκονται χάκερ.

Ωστόσο, χθες, ο μπλόγκερ Άντριου Μπράιτμπαρτ έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες ερωτικές φωτογραφίες του Βάινερ, ο οποίος τελικώς παραδέχτηκε την ενοχή του και τις διαδικτυακές περιπέτειές του με άλλες έξι γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ