Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, η γιαγιά Σόφη από το Παρα Πέντε - iefimerida.gr

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού, η γιαγιά Σόφη από το Παρα Πέντε

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γλυκιά Ειρήνη Κουμαριανού που έπαιζε τη γιαγιά Σόφη του Γιώργου Καπουτζίδη (Σπύρου) στο Παρά Πέντε έφυγε από τη ζωή χθες Παρασκευή, από την καρδιά της, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που νοσηλευόταν μετά από εγχείρηση για στένωση αορτής.

Γεννημένη το 1930 στο Γαλάτσι, ήταν μαθήτρια του Ελληνικού Ωδείου, ενώ ως ηθοποιός είχε χαρακτηριστεί εξαιρετικό ταλέντο, με την καριέρα της να αρχίζει από το 1950 ακόμα.

Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις και είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής της, όπως η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Δημήτρης Μυράτ, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Φέρτης κ.α.

Επίσης είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ζωή Λάσκαρη και άλλους στη μεγάλη οθόνη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ