Άνοιξε στο Πεκίνο ακριβές αντίγραφο του καφέ «Central Perk» από τη σειρά «Friends» [εικόνες] - iefimerida.gr

Άνοιξε στο Πεκίνο ακριβές αντίγραφο του καφέ «Central Perk» από τη σειρά «Friends» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο, έτσι και ο Κινέζος Du Xin δηλώνει τρελός και παλαβός με τη δημοφιλή κωμική σειρά «Friends».

«Για μένα είναι κάτι σαν θρησκεία. Είναι ολόκληρη η ζωή μου», δηλώνει ο Κινέζος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν του φτάνει να «ζει» τη σειρά μέσα από την οθόνη, αλλά και στην ίδια την καθημερινότητά του.

Έτσι, άρχισε να γυρίζει ολόκληρη την πρωτεύουσα σε αναζήτησης κάποιου καφέ με πορτοκαλί καναπέ, σαν εκείνον που «τιμούν» σε κάθε επεισόδιο οι χαρακτήρες της σειράς.

Η αναζήτησή του όμως είχε απρόσμενη κατάληξη αφού, μη μπορώντας να βρει ένα καφέ που να πλησιάζει σ' αυτό της γνωστής σειράς, αποφάσισε να το δημιουργήσει ο ίδιος.

Μάλιστα, στόχος του εξαρχής δεν ήταν μία κατά προσέγγιση αναπαραγωγή, αλλά η δημιουργία ενός ακριβούς αντιγράφου που δεν θα διέφερε σε τίποτα από το εμβληματικό καφενείο.

Το αποτέλεσμα της 5μηνης προσωπικής έρευνάς του ώστε όλα να είναι ίδια με το μοντέλο, μπορεί κανείς να το δει στις εικόνες που ακολουθούν.

Άνοιξε στο Πεκίνο ακριβές αντίγραφο του καφέ «Central Perk» από τη σειρά «Friends» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Άνοιξε στο Πεκίνο ακριβές αντίγραφο του καφέ «Central Perk» από τη σειρά «Friends» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Φιλαράκια Friends Πεκίνο καφέ Central Perk Du Xin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ