Το δράμα της μητέρας του 19χρονου: Οι «ΔΙΑΣ» τους πέταξαν στο γκρεμό σαν τα σκυλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το δράμα της μητέρας του 19χρονου: Οι «ΔΙΑΣ» τους πέταξαν στο γκρεμό σαν τα σκυλιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει η οργισμένη μαρτυρία της μητέρας ενός εκ των δύο νεαρών που χαροπαλεύουν στην εντατική όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε εργοτάξιο έπειτα από καταδίωξη από μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο.

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε σε εκπομπή του Ράδιο Κρήτη και εμφανίζεται οργισμένη για τη συμπεριφορά των αστυνομικών δηλώνοντας ότι «Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή του και εκείνοι έχουν το θράσος να λένε ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι και ότι είχε κλέψει».

«Δίνει τη δική του μάχη και αυτοί λένε τέτοια πράγματα. Ας πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες και όχι να τα βάζουν με 15χρονα και 18χρονα» σημείωσε η μητέρα του άτυχου νεαρού.

Σημειωτέον ότι η γυναίκα έχει η ίδια ζητήσει να βρίσκεται υπό την επήρεια κατασταλτικών φαρμάκων ενώ τονίζει ότι «Το παιδί μου και το άλλο παιδί χαροπαλεύουν. Τους πέταξαν στον γκρεμό λες και ήταν σκυλιά. Και οι χειρότεροι εγκληματίες να ήταν δεν άξιζαν αυτή την τύχη».

Πρόσθεσε ότι υπάρχει δήλωση από αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι είδε τον συνοδηγό της μηχανής την ώρα που έσπρωχνε τα παιδιά, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο συνοδηγός κλοτσούσε το μηχανάκι.

«Αλλά ό,τι και να ήταν, δεν ήταν εγκληματίες για να πάει το κωλόπαιδο από δίπλα και να τα ρίξει στον γκρεμό. Βγήκαν, καβαλάνε μία μηχανή, την έχουν δει νόμος. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή το δικό μου παιδί και το άλλο παιδί το 15χρονο είναι στην εντατική και κινδυνεύουν. Εμένα θα μου το σώσει η αστυνομία αυτή τη στιγμή; Ας γίνει κάτι περαιτέρω και θα δεις τι έχει να γίνει μετά» ξεσπάει η συγκλονισμένη μητέρα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς και οι δύο νεαροί έχουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το επόμενο τριήμερο αναμένεται να είναι κρίσιμο για τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ