Νόμιμη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία - iefimerida.gr

Νόμιμη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία

Νόμιμη έκρινε το Πρωτοδικείο την απεργία των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέρριψε το Μονομελές Πρωτοδικείο την προσφυγή της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ» με την οποία ζητούσε να κριθεί παράνομη η απεργία που είχαν προκηρύξει για την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η κινητοποίηση προκηρύχτηκε κατά τρόπο νόμιμο από το ΕΚΑ και έτσι απέρριψε την αίτηση της ΟΣΥ.

Οι συρμοί του Μετρό, όπως και του Ηλεκτρικού και του Τραμ, ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής έχουν ξεκινήσει τα δρομολόγιά τους, κάτι το οποίο δεν ισχύει, όμως, και για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, τα οποία εξακολουθούν να μην κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας.

Μάλιστα, η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού αναμένεται να συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ΟΣΕ έχει προκηρύξει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για το τριήμερο Σάββατο 26 - Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, με συνέπεια να μην εκτελούν δρομολόγια ούτε οι συρμοί του Προαστιακού.

Παράλληλα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας τουλάχιστον μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, τα λεωφορεία.

Δείτε αναλυτικά τις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις για τις επόμενες ημέρες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ