Το πιο εφιαλτικό επεισόδιο σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο εφιαλτικό επεισόδιο σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία 20 χρόνια ένας μεγάλος αριθμός συγκεκριμένων επεισοδίων δημοφιλών mainstream τηλεοπτικών σειρών «κόπηκαν» από το πρόγραμμα επαναλήψεων, επειδή κρίθηκαν υπέρ το δέον φρικιαστικά, ρατσιστικά ή προσβλητικά για να επαναπροβληθούν.

Κάποια κατάφεραν να επανέλθουν στα ερτζιανά, ενώ άλλα τελούν υπό μόνιμη απαγόρευση. Στον μακρύ κατάλογο όμως υπάρχουν μερικά που από άποψη θεματολογίας ξεπερνούν τα όρια του αποδεκτού, απέχοντας παρασάγγας από τα υπόλοιπα.

Στην κορυφή της λίστας, απολύτως δικαιολογημένα, φιγουράρει το περίφημο επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς X-Files με τίτλο «Home» (2ο επεισόδιο, 4η σεζόν), το οποίο βγήκε στον αέρα τον Οκτώβρη του 1996 από το δίκτυο Fox Broadcasting Company.

Η πλοκή στο συγκεκριμένο επεισόδιο περιστρέφεται γύρω από μία αιμομικτική, με σοβαρές σωματικές παραμορφώσεις, οικογένεια που ζει απομωνομένη στην ύπαιθρο δίχως ηλεκτρικό και νερό. Εκεί οι πράκτορες του FBI θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα από τα πιο αποτρόπαια θεάματα της καριέρας τους: μία παραμορφωμένη μητέρα με ακρωτηριασμένα τα μέλη της «ζευγαρώνει» με τους εξίσου παραμορφωμένους γιους της, φέρνοντας στον κόσμο επιπλέον παραμορφωμένα παιδιά.

Το «Home» παρακολούθησαν παραπάνω από το 21% των νοικοκυριών στις ΗΠΑ και ήταν το μόνο επεισόδιο της σειράς που απαγορεύτηκε από το Fox.

Το 1997 ψηφίστηκε το πιο ενδιαφέρον και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να θεωρείται το καλύτερο της σειράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλεόραση σειρά X-files επεισόδιο home
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ