Συμβολική κατάληψη του σταθμού Μετρό Αγιος Αντώνιος - Συνεχίζονται οι αψιμαχίες - iefimerida.gr

Συμβολική κατάληψη του σταθμού Μετρό Αγιος Αντώνιος - Συνεχίζονται οι αψιμαχίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβολική κατάληψη για ένα τέταρτο, περίπου, στο κέντρο ελέγχου του σταθμού του μετρό «Aγιος Αντώνιος» πραγματοποίησε ομάδα εργαζομένων, που έφτασαν με πορεία από το αμαξοστάσιο των Σεπολίων.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό και αλληλέγγυοι προς αυτούς που ήταν συγκεντρωμένοι στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων, λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα πραγματοποίησαν πορεία προς τον σταθμό του «Αγίου Αντωνίου».

Εκεί, αφού πρώτα έκαψαν τα χαρτιά της επίταξης, στη συνέχεια ομάδα που αποτελείται από περίπου 15 άτομα κατέβηκε στον σταθμό και προχώρησε σε συμβολική κατάληψη του κέντρου ελέγχου, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν έξω από τον σταθμό φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι επιστρέφουν με πορεία μέσω της οδού Λένορμαν στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων, όπου θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη για να καθορίσουν την περεταίρω στάση τους.

Νωρίτερα και πριν ξεκινήσει η πορεία, οι απεργοί και οι αλληλέγγυοι αποδοκίμσαν τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Κώστα Τσικρικά, καθώς του καταλογίζουν ότι δεν στάθηκε στο πλευρό των απεργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ