Στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν προκρίθηκε ο Αντι Μάρεϊ - iefimerida.gr

Στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν προκρίθηκε ο Αντι Μάρεϊ

Στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν προκρίθηκε ο Αντι Μάρεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό, ο Αντι Μάρεϊ νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Γκραν Σλαμ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Βρετανός τενίστας επικράτησε 6-4 στο πρώτο σετ, για να έρθει η απάντηση του Ελβετού στο δεύτερο, όπου επικράτησε με 7-6 στο τάι μπρέικ. Ο Μάρεϊ κέρδισε το τρίτο σετ με 6-3, όμως ο Φέντερερ κατάφερε και πάλι στο τάι μπρέικ να επικρατήσει με 7-6 στο τέταρτο σετ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, ο Μάρεϊ κυριάρχησε και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό επικρατώντας με 6-2. Ο Μάρεϊ θα δώσει για έκτη φορά το «παρών» σε τελικό Γκραν Σλαμ, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον τελικό του Αυστραλιανού Οπεν απέναντι στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο δύο συνεχόμενων τίτλων στην Αυστραλία Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ