Πήρε Ζαχά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Πήρε Ζαχά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πήρε Ζαχά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Παρασκευή τη συμφωνία της με την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζάχα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 20χρονος επιθετικός θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα της Championship μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα goal.com ο διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πεντέμισι χρόνων με τους «κόκκινους διάβολους».

«Όπως συνηθίζουμε, αποκτήσαμε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με δυνατότητες. Μπορούμε να βελτιώσουμε ποδοσφαιριστές εδώ. Αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν. Ελπίζω να του αρέσει που ήρθε εδώ, όταν ενταχθεί πλήρως στην ομάδα το καλοκαίρι», δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, που ανέρχεται στα 15 εκατ. λίρες, ενώ με τα μπόνους μπορεί να ανέβει στα 17 εκατ. για έναν παίκτη που βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ