Ξυνίδης: Να ζητήσει ο Βενιζέλος παραιτήσεις υπουργών που έκαναν μαϊμού προσλήψεις στο Μετρό - iefimerida.gr

Ξυνίδης: Να ζητήσει ο Βενιζέλος παραιτήσεις υπουργών που έκαναν μαϊμού προσλήψεις στο Μετρό

Ξυνίδης: Να ζητήσει ο Βενιζέλος παραιτήσεις υπουργών που έκαναν μαϊμού προσλήψει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το πόρισμα «φωτιά» του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για τις αθρόες προεκλογικές κομματικές προσλήψεις στο Μετρό, από το 2004 μέχρι σήμερα και ειδικότερα το προεκλογικό έτος 2009, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης κάλεσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ζητήσεις από τον Αντώνη Σαμαρα τις παραιτήσεις των υπουργών που έκαναν προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικαδίες.

Κατά της διαιώνισης του παλαιοκομματισμού από πλευράς ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο κ. Ξυνίδης, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του blog, τονίζοντας ότι τέτοιες αντιλήψεις «έφεραν τη χώρα σε αυτήν την απελπιστική κατάσταση» και ότι είναι επιτακτική ανάγκη να απομακρυνθούν οι υπουργοί που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προειδοποιήσει τον κ. Βενιζέλο ότι εάν δεν λάβει πρωτοβουλία, «ας συνεχίσει μόνος του στον δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ».

Η τοποθέτηση του κ. Ξυνίδη:

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει υποχρέωση να απαιτήσει από τον κ. Σαμαρά να ζητήσει τις παραιτήσεις των υπουργών που είχαν την ευθύνη για τις προσλήψεις αυτές. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνεργός της διαιώνισης του παλαιοκομματισμού που έφερε τη χώρα σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει λόγους να το δέχεται και να το ανέχεται, ας συνεχίσει μόνος του στον δρόμο της πλέον φανατικής συνιστώσας της δεξιάς του Σαμαρά, που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ».

Περισσότερα για τις «μαϊμού» προσλήψεις στο μετρό, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

photo: lay-out.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ