Κάθε εβδομάδα θα ελέγχονται τα έσοδα στις εφορίες από ειδική επιτροπή - iefimerida.gr

Κάθε εβδομάδα θα ελέγχονται τα έσοδα στις εφορίες από ειδική επιτροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πορεία είσπραξης του ΦΠΑ, την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, τους τακτικούς και προσωρινούς έλεγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και τους ελέγχους αυτοαπασχολούμενων και ατόμων μεγάλου πλούτου θα παρακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση ειδική επιτροπή για την παρακολούθηση των εσόδων που θα συνεδριάζει στο υπουργείο Οικονομικών υπό την προεδρία του Γιάννη Στουρνάρα.


Στην επιτροπή θα μετέχουν ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και θα συνεδριάζει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Η επιτροπή θα παρακολουθεί τους δείκτες αποδοτικότητας των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και την πορεία του έργου των ελεγκτικών κέντρων. Ειδικό βάρος θα πέσει στη φορολογική συμμόρφωση υπόχρεων σε δηλώσεις ΦΠΑ, αλλά και στους ελέγχους των μη συμμορφούμενων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ