Η Χάιντι Κλουμ σκαρφαλώνει και χορεύει στο γραφείο παρουσιαστή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χάιντι Κλουμ σκαρφαλώνει και χορεύει στο γραφείο παρουσιαστή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις χορευτικές της ικανότητες αποφάσισε να δείξει η Xάιντι Κλουμ στα πλαίσια της εμφάνισής της στο The Tonight show με τον Τζέι Λένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε στην Γερμανίδα σουπερμόντελ -και παρουσιάστρια του Project Runway- μια φωτό της από το after party για τις Χρυσές Σφαίρες που την δείχνει να χορεύει πάνω σε ένα τραπέζι. Ρωτώντας την «τι ακριβώς νομίζει πως κάνει».

Εκείνη του εξήγησε πως απλά «Ήταν τόσο βαρετά στο πάρτι, που αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω κάτι για να ζωντανέψουν τα πράγματα. Οπότε ανέβηκα στο τραπέζι και άρχισα να χορεύω. Κάτι στο οποίο ξέρω ότι έχω ταλέντο». Και στην συνέχεια ανέβηκε πάνω στο δικό του γραφείο (παρά την σιθρου τουαλέτα που φορούσε) για να του το αποδείξει, υπό τους ήχους του Only Girl in the World της Ριάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ