Τα δρομολόγια του Μετρό ίσως να ξεκινήσουν ακόμα και σήμερα - iefimerida.gr

Τα δρομολόγια του Μετρό ίσως να ξεκινήσουν ακόμα και σήμερα

Αγώνας δρόμου της κυβέρνησης για να ξεκινήσουν σήμερα τα δρομολόγια του Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίδοση των φύλλων πορείας στους απεργούς του Μετρό πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς, αφού η κυβέρνηση επιδιώκει η σημερινή ημέρα να είναι και η τελευταία εργάσιμη που δεν λειτούργησε το Μετρό.

Αν και από το Μαξίμου δεν υπάρχει πλαφόν στην ώρα που οι συρμοί θα εγκαταλείψουν το αμαξοστάσιο και θα πραγματοποιήσουν και πάλι δρομολόγια, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr από κυβερνητικές, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το Μετρό να επαναλειτουργήσει σήμερα. Μάλιστα αναφέρεται πως χρειάζονται 400 άτομα ώστε να λειτουργήσει σωστά και με απόλυτη ασφάλεια.

Σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε πως το Μετρό θα επαναλειτουργήσει άμεσα, ωστόσο επειδή προέχει να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του, ίσως οι συρμοί πραγματοποιήσουν και πάλι δρομολόγια μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στο αμαξοστάσιο πάντως καταφθάνουν συνεχώς εργαζόμενοι με τα φύλλα πορείας και αμέσως πιάνουν δουλειά. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί το Μετρό για να μπορέσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας θα πρέπει να επανδρωθούν σωστά όλες οι θέσεις και να ελεγχθούν οι γραμμές, αφού τα τρένα ήταν για οκτώ ημέρες καθηλωμένα χωρίς επιθεώρηση και τεχνική υποστήριξη, οπότε χρειάζεται να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι, οπότε πριν από το απόγευμα αποκλείεται να πραγματοποιηθεί κάποιο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ