O Mεϊμαράκης έψαξε αν ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να συμμετέχει στην Προανακριτική - iefimerida.gr

O Mεϊμαράκης έψαξε αν ο υπόδικος Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να συμμετέχει στην Προανακριτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζήτημα δεοντολογίας έθεσαν τα κόμματα στον πρόεδρο της Βουλής για τη συμμετοχή στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι υπόδικος με βαρύτατες κατηγορίες και έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία.

Εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη με βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης, το 2008 στην Πανεπιστημιούπολη ενώ είχε ορισθεί και η ημερομηνία δίκης του, η οποία αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εξελέγη βουλευτής. Επιπλέον του έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία αλλά είναι μέλος της Προκαταρκτικής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, κάτι που επεσήμαναν όλα τα κόμματα στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προσέφυγε στον κανονισμό της Βουλής αλλά δεν βρήκε πουθενά ότι ένας υπόδικος βουλευτής μπορεί να αποκλειστεί από την Προκαταρκτική Επιτροπή. Έτσι παρά τα διαβήματα των κομμάτων ο κ. Κασιδιάρης θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ