«Του πήγαινα μπακλαβά στo ψυχιατρείο», δηλώνει για τον αλκοολικό πατέρα της τηλεοπτικό στέλεχος - iefimerida.gr

«Του πήγαινα μπακλαβά στo ψυχιατρείο», δηλώνει για τον αλκοολικό πατέρα της τηλεοπτικό στέλεχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί αλκοολισμού του πατέρα της και της πρώτης γνωριμίας της με την Φαίη Σκορδά μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter, σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ένιωθα ντροπή. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τον αδίκησα. Γιατί ένας αλκοολικός είναι άρρωστος. Όταν όμως είσαι παιδί, δεν το καταλαβαίνεις. Δεν του δίνεις την αγκαλιά σου, δεν του λες 'σε αγαπώ'. Δεν του είπα ποτέ ότι τον αγαπώ, ενώ τον αγαπούσα. Στην ψυχή του είχε πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν ήταν ξεμέθυστος μπορούσες να του πεις τα πάντα. Δεν ήθελα. Πέρασαμε δύσκολα. Μέχρι που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Όταν ήμουν φοιτήτρια και του πήγαινα το αγαπημένο του γλυκό, τον μπακλαβά, τον έτρωγε όλο γιατί μέσα από τον μπακλαβά μου έδειχνε την αγάπη του. Τότε όμως δεν το καταλάβαινα». Αυτό δήλωσε η αφοπλιστικά ειλικρινής Ζήνα Κουτσελίνη στα πλαίσια της χθεσινής εμφανισής της στο Βράδυ.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alter μίλησε και για την πρώτη γνωριμία της με την Φαίη Σκορδά «Την Σκορδά την αισθάνομαι πιο παιδί μου από όλες. Την είχα δει στο TV Mακεδονία να κάνει τα δικά της και την πήρα τηλέφωνο όταν πήγα στο Alter και έπρεπε μέσα σε 15 μέρες να στήσω ολόκληρο πρόγραμμα. Σκάει στο κανάλι και φοράει ένα μίνι μέχρι πάνω στη μέση, να φαίνεται κανονικά βρακάκι, τσόκαρο και ένα σχεδόν see through μπλουζάκι. Καταλαβαίνεις τι έγινε στο κανάλι. Άκουσα φωνές και ερχόντουσαν όλοι στο γραφείο να με ρωτήουν αν θέλω κάτι. Οπότε λέω 'το κορίτσι έχει σουξέ'.Της κάνω πρόταση για το μεσημεριανό και μου λέει 'δεν θέλω, εγώ νόμιζα θα μου έλεγες για πρωινό'. Οπότε της απάντησα 'Είσαι πολύ καλή, αλλά φαντάσου να έρθεις, να κάνεις πρωινό με Μενεγάκη και Αρναούτογλου απέναντι και να κάνουμε 2%. Θα το πάρεις πάνω σου και θα φύγεις σε δυο μήνες. Ενώ με αυτό που σε έχω στο μυαλό, το μεσημεριανό, σιγά σιγά θα χωθείς στο πρωινό'. Όπως και χώθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ