Ποδοσφαιριστές και ball boys-Μια «αιώνια έχθρα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστές και ball boys-Μια «αιώνια έχθρα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με την απαράδεκτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, να κλωτσήσει το παιδί για τις μπάλες, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά.

Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και τα ίδια τα ball boys μας προσφέρουν στιγμές γέλιου με τα καμώματά τους απέναντι σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Από την άλλη πλευρά, εννοείται πως η οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια απέναντι σε ένα μικρό παιδί είναι κατηγορηματικά καταδικαστέα.

Και στην Ελλάδα έχουμε παρακολουθήσει αρκετά τέτοια περιστατικά, ωστόσο, το πιο συνηθισμένο είναι απλά να... εξαφανίζονται οι μπάλες στα τελευταία λεπτά ενός κρίσιμου αγώνα.

Αλλες φορές τα ball boys δίνουν εντυπωσιακές ασίστ για γκολ, άλλες φορές σοκάρουν σούπερ στάρς όταν δεν δέχονται τη φανέλα τους, ενώ άλλες φορές το παίρνουν απόφαση και σκοράρουν μόνα τους γκολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ