Προχωρά η διαδικασία αποκρατικοποίησης των ΔΕΠΑ, Κασσιόπης και Αφάντου - iefimerida.gr

Προχωρά η διαδικασία αποκρατικοποίησης των ΔΕΠΑ, Κασσιόπης και Αφάντου

Προχωρά η διαδικασία αποκρατικοποίησης των ΔΕΠΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Πράσινο φως στην επόμενη φάση των διαγωνισμών για τη ΔΕΠΑ και τα αποκαλούμενα ακίνητα «φιλέτα», άναψε το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Ειδικότερα:

  • Εγκρίθηκαν τα τεύχη του διαγωνισμού για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τις ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ.
  • Εγκρίθηκε η σύμβαση παραχώρησης του ακινήτου στην Κασσιόπη της Κέρκυρας. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα κληθεί να υποβάλει δεσμευτική οικονομική προσφορά την επόμενη εβδομάδα.
  • Εγκρίθηκε η βελτίωση του μηχανισμού πρόσθετου οικονομικού ανταλλάγματος (earn-out clause) στα τεύχη της Β' Φάσης του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του ακινήτου στην Αφάντου της Ρόδου.

Εν τω μεταξύ σε αντικατάσταση της Ελένης Παπακωνσταντίνου, που παραιτήθηκε μετά από τη γνωστή της λίστας Λαγκάρντ, διορίσθηκε ο Γεώργιος Κουτσουδάκης στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων.

Ο κ. Κουτσουδάκης έχει πλέον των 20 ετών εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, επενδύσεων και διαχείρισης διαθεσίμων, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με συγχωνεύσεις, εξαγορές και ιδιωτικοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ