Κακλαμάνης σε ΝΕΑ: Γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ που βγήκα για 15η φορά βουλευτής

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη στο δημοσίευμα των Νέων που έγραφαν πως θα προσφύγει στο Εκλογοδικείο προκειμένου να μην χάσει την έδρα του στη Β' Αθηνών.

«Έχουν απελπιστεί από το λαό της Β' Περιφέρειας Αθήνας και εναπέθεσαν τις ελπίδες τους στο...Εκλογοδικείο!» ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, παραφράζοντας μια φράση του Γεωργίου Παπανδρέου, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμία προσφυγή εκ μέρους του, αλλά από τον πρώην υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννη Παπαθανασίου.

«Χθες, που επρόκειτο να συζητηθεί η υπόθεση στο Α.Ε.Δ. (Εκλογοδικείο), ο εισηγητής Αρεοπαγίτης κατέθεσε απορριπτική πρόταση για την ένσταση του κ. Γ.Π., που ζητούσε ν' ακυρωθούν και 656 ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Εισηγείται μάλιστα να θεωρηθούν έγκυρα 20 επιπλέον ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε: «Και το ερώτημα κάθε καλόπιστου αναγνώστη της... ''αποκλειστικής'' είδησης των ΝΕΩΝ είναι: γιατί από το σύνολο του Τύπου μόνο τα Νέα του κ. Ψυχάρη ''νοιάζονται'' για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και τη βουλευτική έδρα του Κακλαμάνη;», τονίζοντας: «Μήπως ενοχλούνται πολύ για τη συνεχή, για 15η φορά, επιμονή των ψηφοφόρων της Β' Αθηνών να τον τιμούν; Ας σεβαστούν, τουλάχιστον, τη δικαιοσύνη και ας αναμείνουν την τελική απόφασή της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ