Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης-Μοιράζετε τις θέσεις και τα λεφτά λέει η αντιπολίτευση [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης-Μοιράζετε τις θέσεις και τα λεφτά λέει η αντιπολίτευση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα αίματα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με αφορμή την παραίτηση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ, με την παράταξη της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για «αλισβερίσι» και να αποχωρεί από τη αίθουσα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για την αποδοχή της παραίτησης του αντιπροέδρου της επιχείρησης ύδρευσης και της αντικατάστασής του στελέχη της αντιπολίτευσης ζήτησαν επίμονα τους λόγους της παραίτησης.

Οπως αναφέρει το thrakitoday, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης τόνισε ότι «αυτό το αλισβερίσι του στυλ δύο χρόνια εσύ δύο χρόνια εγώ, μισά λεφτά εσύ μισά λεφτά εγώ το ξέρουμε όλοι. Πρέπει να μας πουν ποιος είναι ο λόγος της παραίτησης», ενώ έκανε λόγο για κακοδιαχείρηση στην επιχείρηση.

Αυτή η τοποθέτηση του κ. Πούλιου εξόργισε τον δήμαρχο Ξάνθης, ο οποίος ανταπάντησε «ντροπή σας. Είναι δικαίωμα του καθενός να αλλάζει και να υποβάλει την παραίτησή του. Να παρακαλούμε να μην πέσει ο δήμος στα χέρια σας. Καήκαμε.... Δεν έχει ελλείμματα η ΔΕΥΑΞ λάθος κάνετε. Η επιχείρηση έχει πρωτογενές πλεόνασμα. Δέστε τι γίνεται και αλλού».

Ακολούθως στελέχη της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν ότι υπάρχουν οικονομικά ελλείμματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στη ΔΕΥΑΞ, ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης αποκάλεσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης «άνανδρο πρόεδρο», με εκείνον να απαντάει ότι «έχετε μάθει να εκβιάζετε» και να αποχωρεί από την αίθουσα.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για μερικά λεπτά, ενώ όταν επέστρεψε ο πρόεδρος του συμβουλίου η παράταξη της αντιπολίτευσης αποχώρησε σύσσωμη με βαριές κατηγορίες για τη συμπολίτευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ