Συνελήφθη καταζητούμενος για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου - iefimerida.gr

Συνελήφθη καταζητούμενος για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου

Συνελήφθη καταζητούμενος για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Τετάρτης, στη Νίκαια, ένας 28χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που είχε καταδικαστεί σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, και καταζητούνταν από τις αρχές.

Εις βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ποινή δώδεκα ετών για συνέργια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά μέχρι στιγμή διέφευγε της σύλληψης.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν, ο 28χρονος αρχικά τράπηκε σε φυγή και, όταν εγκλωβίστηκε, φέρεται να αντιστάθηκε και να προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαρτίου του 2007 ο Μιχάλης Φιλόπουλος είχε δολοφονηθεί σε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Παιανία σε προκαθορισμένο ραντεβού πριν από αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ