Αντιβηχικό παγωτό δημιούργησε κατάστημα στο Οχάιο - iefimerida.gr

Αντιβηχικό παγωτό δημιούργησε κατάστημα στο Οχάιο

Αντιβηχικό παγωτό δημιούργησε κατάστημα στο Οχάιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγωτό που όχι μόνο δεν προκαλεί πονόλαιμο, αλλά τον σταματάει κιόλας κατασκεύασε μία ζαχαροπλάστρια στο Οχάιο. Η σύνθεσή του περιέχει φρέσκα και φυσικά υλικά, τα οποία με τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπεύουν ακόμα και τον πιο άσχημο βήχα.

Η Τζένι Μπριτον Μπάουερ, παρουσίασε το πρωτότυπο παγωτό Influenza RX Sorbet, που θεραπεύει το βήχα και τον πονόλαιμο. Η συνταγή ωστόσο δεν κρύβει κάποιο φάρμακο ή αντιβίωση όπως θα υποψίαζονται μερικοί, αλλά περιλαμβάνει μπέρμπον, πιπέρι καγιέν, λεμόνι και μέλι, ενώ υπόσχεται να θεραπεύσει μια κι έξω την ενοχλητική γρίπη της εποχής.

Την ιδέα για την πρωτότυπη αυτή συνταγή την έδωσε η γιαγιά της Μπάουερ, αφού όπως λέει η ζαχαροπλάστης: «Η γιαγιά μου συνήθιζε να φτιάχνει ένα γιατροσόφι για εμάς, όποτε κρυώναμε ή βήχαμε. Με τα ίδια ακριβώς συστατικά, το ζεστό ρόφημα της γιαγιάς έκανε θαύματα στο βήχα και αμέσως όλα τα εγγόνια γινόμασταν περδίκι!»

Η ζαχαροπλάστης λοιπόν αποφάσισε να πειραματιστεί πάνω σε αυτό το γιατροσόφι και να καταψύξει το θαυματουργό φάρμακο της γιαγιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό παγωτό κατά της γρίπης.

«Πέρα από τα συστατικά που σας ανέφερα, που προσφέρουν ευεξία και καλμάρουν το λαιμό, το παγωτό περιέχει πηκτίνη που βοηθά στο κρυολόγημα και απαλύνει τον πόνο στο λαιμό αλλά και το βήχα. Το πιπέρι προσφέρει αψάδα στο παγωτό, αλλά και φυσική θερμότητα» προσθέτει η Μπάουερ. Θετικό είναι επίσης και το γεγονός ότι θεραπεύει τον καταναλωτή χωρίς να αρρωσταίνει την τσέπη, αφού στοιχίζει μόλις 12 ευρώ το κιλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ