Βρομιά στην Αποθήκη του Φεστιβάλ Αθηνών - iefimerida.gr

Βρομιά στην Αποθήκη του Φεστιβάλ Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου «Βρομιά» κάνει την αρχή του κύκλου «Θέατρο σε Α΄ Ενικό», της σειράς μονολόγων που παρουσιάζει το Φεστιβάλ Αθηνών, στην Αποθήκη της Πειραιώς 260, από τις 9 ως τις 11, και στις 15 και 16 Ιουνίου. Τον μονόλογο του Ρόμπερτ Σνάιντερ ερμηνεύει ο Γιάννος Περλέγκας.

H Aθήνα τού σήμερα, με τα περίπλοκα προβλήματα λόγω της αθρόας προσέλευσης μεταναστών, αποτελεί το πλέον κατάλληλο σκηνικό για το ανέβασμα της Βρομιάς. Πρωταγωνιστεί ο Σαντ, ένας Άραβας τριάντα χρονών, που ζει χωρίς χαρτιά στην Ευρώπη. Τον υποδύεται ο ταλαντούχος Γιάννος Περλέγκας.

«Είναι ο άλλος, ο αποκλεισμένος, ο ξένος, ο διαφορετικός που φταίει για όλα τα κακά και μαύρα της ζωής μας. Είναι ο γείτονάς μας στο Βερολίνο, στη Βιέννη, στα περίχωρα του Παρισιού, στον Άγιο Παντελεήμονα...» τονίζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, που τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει με τη δουλειά του το πολιτικό θέατρο.

Μτφρ.: Κοραλία Σωτηριάδου

Σκηνοθ.: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Σκην.-Κοστ.: Αντώνης Δαγκλίδης

Μουσική.: Σταύρος Γασπαράτος

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Ερμηνεία: Γιάννος Περλέγκας

9-11 και 15-16 Ιουνίου, 21:00, Πειραιώς 260, Αποθήκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ