Πανέξυπνη διαφήμιση αφήνει τους θεατές να διαλέξουν τη συνέχεια [βιντεο] - iefimerida.gr

Πανέξυπνη διαφήμιση αφήνει τους θεατές να διαλέξουν τη συνέχεια [βιντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πούλμαν με καμπαρετζούδες, μία ομάδα καουμπόιδες, ένας στρατός μηχανόβιων και ένας βεδουΐνος είναι οι πρωταγωνιστές της νέας πανέξυπνης διαδραστικής διαφήμισης που δίνει τη σκυτάλη στο κοινό. Ποιος θα είναι εν τέλει ο τυχερός που θα σωθεί από την καυτό ήλιο της ερήμου;

Οι πολικές αρκούδες που για χρόνια πρωταγωνιστούσαν στις διαφημίσεις της Coca Cola, είναι πλέον ξεπερασμένες, αφού η νέα διαφήμιση της εταιρίας έχει πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ένας βεδουίνος περπατάει κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου, ώσπου ξαφνικά βλέπει ένα τεράστιο μπουκάλι Coca Cola που θα μπορούσε να τον δροσίσει. Το θέμα είναι ότι το ίδιο μπουκάλι βλέπει κι ένα τσούρμο καουμπόιδες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από τη γνωστή ταινία του Σέρτζιο Λεόνε, ενώ από το πουθενά πετιέται ένας στρατός μηχανόβιων με γουρούνες και harley, καθώς και ένα πούλμαν με καμπαρετζούδες και όλοι μαζί ορμάνε προς το μπουκάλι.

Η διαδρομή είναι πραγματικά ξεκαρδιστική, με τις καμπαρετζούδες να πετάνε ροζ χαρτοπόλεμο στους άλλους, τους μηχανόβιους να εκτοξεύονται και την καμήλα να αρνείται να κουνηθεί, ωστόσο όταν φτάνουν στο μπουκάλι, βλέπουν ταμπέλα που γράφει «50 μίλια παρακάτω» και απογοητευμένοι ξεκινούν ξανά.

Εδώ παίρνει την κατάσταση στα χέρια του το κοινό διαλέγοντας ποιος θα φτάσει πρώτος τελικά στο μπουκάλι. O καημένος ο βεδουΐνος μάλλον δε κατάφερε να πείσει την καμήλα του να ξεκινήσει, όποτε η επιλογή είναι ανάμεσα στις καμπαρετζούδες, τους μηχανόβιους και τους καουμπόιδες, ενώ αφού ψηφίσει το κοινό, μπορεί και να σαμποτάρει τους αντιπάλους.

Ψηφίστε εδώ για το νικητή και δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πανέξυπνη διαφήμιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ