Stern: Βουλευτής παρενόχλησε σεξουαλικά δημοσιογράφο μας - iefimerida.gr

Stern: Βουλευτής παρενόχλησε σεξουαλικά δημοσιογράφο μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γερμανικό περιοδικό Stern δημοσιεύει σήμερα άρθρο στο οποίο μια από τις δημοσιογράφους του καταγγέλλει τον 67χρονο βουλευτή Ράινερ Μπρούντερλε για σεξουαλική παρενόχληση.

Η 29χρονη δημοσιογράφος του Stern γράφει στο άρθρο ότι στην παραδοσιακή συνάντηση του Τύπου με τους επικεφαλής του Φιλελεύθερου κόμματος FDP τον Ιανουάριο του 2012 ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Ράινερ Μπρούντερλε της έκανε άσεμνες πρατηρήσεις για το στήθος της, πολλές φορές κόλησε πάνω της και όταν εκείνη του έκανε παρατήρηση απάντησε: «Ε, όλοι άνθρωποι είμαστε».

Στη συνέχεια, γράφει η δημοσιογράφος, παρενέβη ένας υπεύθυνος Τύπου του κόμματος και απομάκρυνε τον άσεμνο βουλευτή.

Η διεύθυνση του περιοδικού Stern επιχαίρει γιατί «σπάει ένα ταμπού», η ηγεσία του FDP καταγγέλει «τη δημοσιογραφία κάτω από τη ζώνη» και αναφέρει ότι ο γερμανικός Τύπος πλησιάζει να μοιάσει με τα βρετανικά ταμπλόιντ, όσο για τον «ένοχο» Ράινερ Μπρούντερλε τηρεί άκρα σιωπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ