«Χόρευα τσίτσιδη πάνω στο τραπέζι στην βάφτιση της κολλητής μου», αποκαλύπτει γόνος γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Χόρευα τσίτσιδη πάνω στο τραπέζι στην βάφτιση της κολλητής μου», αποκαλύπτει γόνος γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας του αλκοολισμού της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Στέφη Πετρίδη, κόρη του επιχειρηματία με την αλυσίδα καταστημάτων παπουτσιών.

«Ήταν καλοκαίρι, έκανε πάρα πολύ ζέστη και ήμουν καλεσμένη στο πάρτι μιας φίλης εκδότριας, με καλεσμένους πολύ κυριλέ. Όπως ήμουν μεθυσμένη θεώρησα καλή ιδέα να μπω μέσα σε μια μπανιέρα ντυμένη και να ανοίξω το ντους. Οι φίλοι μου κοιτούσαν και γελούσαν. Βγαίνω μετά έξω λούτσα, με βλέπει η οικοδέσποινα και μου λεέι 'Δεν μου έλεγες να σου φέρω μια πετσετούλα'». Μια μόνο από τις ιστορίες από την εποχή που ήταν αλκοολική που αποκάλυψε -με περισσή ειλικρίνεια- η Στέφη Πετρίδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Προσθέτοντας πως «Έχω κάνει πολλές ξεφτίλες. Π.χ. στα βαφτίσια της κολλητής μου φίλης θεώρησα πολύ καλό και γουάου να ανέβω μπροστά σε όλο το κόσμο σε ένα τραπέζι και να αρχίζω να χορεύω τσίτσιδη. Και επιπλέον να νομίζω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι χάι. Τότε δεν είχα καταλάβει ότι είχα αρχίσει να ξεφτιλίζομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ