Γιατί η Πενέλοπε Κρουζ καρφίτσωσε στο αυτί της τέσσερις βελόνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Πενέλοπε Κρουζ καρφίτσωσε στο αυτί της τέσσερις βελόνες [εικόνες]

Γιατί η Πενέλοπε Κρουζ καρφίτσωσε στο αυτί της τέσσερις βελόνες [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χρυσές καρφίτσες που... κοσμούν το αυτί της διάσημης ηθοποιού Πενέλοπε Κρουζ εκ πρώτης όψεως μοιάζουν με κόσμημα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα βρίσκονται εκεί στο πλαίσιο μιας... θεραπείας που ακολουθεί η ηθοποιός.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι βελόνες που βρίσκονται καρφιτσωμένες στο αριστερό αυτί της ηθοποιού, προκειμένου να διεγείρουν το εξωτερικό πτερύγιο και να απαλύνουν προβλήματα υγείας σε άλλα μέρη του σώματος. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να βοηθηθεί κάποιος στη διακοπή του καπνίσματος ή ακόμη και για να βελτιώσει τη γονιμότητά του.

Για ποιο λόγο τις χρησιμοποιεί η Πενέλοπε Κρουζ;

Η ηθοποιός ναι μεν είναι καπνίστρια, ωστόσο δημοσίως δεν έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να το κόψει. Επίσης, δεδομένου ότι ήδη έχει γίνει μάνα, αποκλείει το να τις έχει τοποθετήσει ακολουθώντας κάποια θεραπεία γονιμότητας.

Σύμφωνα με τον χάρτη του Δρ. Νόγκιερ, οι βελόνες είναι τοποθετημένες σε σημεία που βοηθούν τη χαλάρωση των μυών στη σπονδυλική στήλη, το γόνατο και την πίσω πλευρά του κεφαλιού. Το πιθανότερο είναι λοιπόν, όπως αναφέρει και η Daily Mail, η Πενέλοπε Κρουζ να ακολουθεί την εν λόγω θεραπεία προκειμένου να απαλλαχθεί από πόνους στην πλάτη.

Η εν λόγω θεραπεία, βγήκε για πρώτη φορά στο φως, από τον γάλλο γιατρό Δρ. Νόγκερ, ενώ χρησιμοποιούταν για χιλιετίες, από τους Κινέζους και τους Αιγύπτιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ