Αντί για τον Τζιμπούρ υπέγραψε ο... Μήτρογλου - iefimerida.gr

Αντί για τον Τζιμπούρ υπέγραψε ο... Μήτρογλου

Αντί για τον Τζιμπούρ υπέγραψε ο... Μήτρογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλοι να περίμεναν τις εξελίξεις και το τέλος του σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά προέκυψε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016.

Ο διεθνής Ελληνας επιθετικός είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο το 2009 το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, η ΠΑΕ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και «έδεσε» τον Μήτρογλου μέχρι το 2016.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο διεθνής επιθετικός δήλωσε στο www.olympiacos.org: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας μου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω σκληρά, για να γίνομαι διαρκώς καλύτερος και να χαρίζω στους οπαδούς μας πολλά γκολ».

Η κίνηση, βέβαια, αυτή μπορεί να έχει διττή σημασία και να ερμηνευτεί και ως ένα μήνυμα προς τον Τζιμπούρ, ίσως για να τον πιέσει ή απλά οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις με τις υποθέσεις τόσο του Αλγερινού επιθετικού όσο και του Βασίλη Τοροσίδη, να προετοιμάζονται για να μην ξαναβρεθούν στην ίδια θέση.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ