Επιστημονική έρευνα - Το προφυλακτικό δεν μειώνει την απόλαυση του έρωτα - iefimerida.gr

Επιστημονική έρευνα - Το προφυλακτικό δεν μειώνει την απόλαυση του έρωτα

Επιστημονική έρευνα - Το προφυλακτικό δεν μειώνει την απόλαυση του έρωτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσφατη αμερικανική μελέτη αποδεικνύει ότι τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν τον έρωτα με προφυλακτικό, ακριβώς όπως το απολάμβαναν αν δεν το χρησιμοποιούσαν. Οι ειδικοί ελπίζουν ότι το ερευνητικό αυτό αποτέλεσμα θα βοηθήσει στον περιορισμό των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

Αμερικανοί ερευνητές με επικεφαλής τον Δρ. Ντέμπι της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, μέσω ενός ερωτηματολογίου που απάντησαν εκπρόσωποι και των δύο φύλων ηλικίας από 18 έως 59 ετών, επιχείρησαν να εξακριβώσουν κατά πόσο το προφυλακτικό επηρεάζει την απόλαυση του έρωτα.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, σύμφωνα με τη Daily Mail, απάντησε πώς η χρήση προφυλακτικού κάνει τον έρωτα εξαιρετικά ευχάριστο. Επίσης, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα η πλειοψηφία των ανδρών δεν θεωρεί ότι η τοποθέτηση του προφυλακτικού δεν δημιουργεί πρόβλημα στη στύση τους. Oι γυναίκες από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να καταλάβουν πότε ένα προφυλακτικό είχε λιπαντικό ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ