Με μηνύσεις απειλεί το νοσοκομείο Λέρου η οικογένεια του βρέφους που πέθανε - iefimerida.gr

Με μηνύσεις απειλεί το νοσοκομείο Λέρου η οικογένεια του βρέφους που πέθανε

Με μηνύσεις απειλεί τώρα το νοσοκομείο Λέρου η οικογένεια του βρέφους που πέθανε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστικά εναντίον τουν νοσοκομείου Λέρου θα κινηθεί η μητέρα του μόλις 34 ημερών βρέφους που είχε παρουσιάσει συμπτώματα υποθερμίας και ασιτίας και έχασε τη ζωή του την Τρίτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η αδελφή του συντρόφου της 24χρονης μητέρας υποστήριξε ότι το παιδί τρεφόταν καονικά και η μητέρα του το φρόντιζε ιδιαιτέρως. Μάλιστα, αυτό το είχε διαπιστώσει και η ίδια, καθώς πρόσφατα βρέθηκε στο νησί και έμεινε για λίγες ημέρες μαζί με το ζευγάρι και το μωρό.

Επίσης, η «κουνιάδα» της 24χρονης μητέρας υποστήριξε ότι το παιδί ζύγιζε τέσσερα κιλά και όχι τρία ενώ ανέφερε ότι ο ιατροδικαστής την ενημέρωσε πως το βρέφος δεν έφερε ταύματα και μώλωπες.

Υποστήριξε, επίσης, ότι το νοσοκομείο Λέρου είχε δώσει οδηγίες στη μητέρα να ταΐζει το βρέφος γάλα και χαμομήλι εναλλάξ ανά δύο ώρες, κάτι που ίσως να οδήγησε στα προβλήματα της υγείας του, καθώς δεν έπαιρνε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Για το λόγο αυτό τόνισε, η οικογένειά της θα κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου Λέρου. Οσο για τον θηλασμό και τις βολές προς τη νεαρή μητέρα, υποστήριξε ότι το παιδί ήταν 7μηνίτικο και δεν είχε γάλα.

Τι λένε οι γιατροί

Το 34ημερών βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε επειγόντως το Σάββατο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ από τη Λέρο στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πέθανε γιατί είχε μείνει νηστικό τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν τα όργανά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ