Κεδίκογλου: Το βίντεο δεν ήταν συρραφή, ήταν παράθεση αποσπασμάτων - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Το βίντεο δεν ήταν συρραφή, ήταν παράθεση αποσπασμάτων

Κεδίκογλου: Δεν ήταν συρραφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερική αναδίπλωση έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε ότι αφορά το θέμα που ανέκυψε με το βίντεο της ομιλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Οπως υποστήριξε δεν επρόκειτο για συρραφή, αλλά για παράθεση αποσπασμάτων της ομιλίας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως «όλη αυτή η αντιπαράθεση ξεκίνησε με μια απλή -δεν θα το πω καν απαίτηση- έκκλησή μου να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη κάθε μορφής βίας. Αυτό, όχι μόνο δεν υπήρξε σε πρώτη φάση, αλλά χαρακτηρίστηκα και ως Γκαίμπελς, επειδή επέμενα να ζητάω αυτό το δεδομένο».

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο κ. Σκουρλέτης και να λέει ότι οι παρακρατικοί της Δεξιάς χτύπησαν τα γραφεία της ΝΔ. Και δεν μπορεί ο κ. Βίτσας να λέει ότι δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου για την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός μου» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που ανέκυψε με το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε: «Θέλω να αποδεχθώ ότι σε πρώτη φάση είχαν κυκλοφορήσει -άλλωστε, όλη η ομιλία του κ. Διαμαντόπουλου ήταν 50 λεπτά- μόνο αποσπάσματα, δεν έγινε συρραφή. Είναι παράθεση αποσπασμάτων. Ακόμη και στην πλήρη εκδοχή που παρουσίασε, στη συνέχεια, ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει μια δικαιολόγηση της βίας και μια κατανόηση της οπλοχρησίας. Υπάρχει κι άλλη αναφορά ότι "οι μέρες σας είναι μετρημένες" και γενικά υπάρχει μια φρασεολογία που μας εξοικειώνει με τη βία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ