Τζαβάρας για ΕΚΕΒΙ: Σχεδία ανομίας που κάποιοι έπαιρναν για πλεύσεις αναψυχής - iefimerida.gr

Τζαβάρας για ΕΚΕΒΙ: Σχεδία ανομίας που κάποιοι έπαιρναν για πλεύσεις αναψυχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακλόνητος από τη θέση περί κατάργησης του ΕΚΕΒΙ και με σαφείς αιχμές για τη διαχείριση και την πραγματική ανάγκη ύπαρξης του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, αλλά και άλλων οργανισμών όπως ο ΟΠΕΠ, εμφανίστηκε στη σχετική συνέντευξη Τύπου ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού.

Ο Κώστας Τζαβάρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το ΕΚΕΒΙ είναι ένας θεσμός που σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '90΄, που τότε αναζητούνταν υβριδικοί θεσμοί, οι οποίοι αναλάμβαναν να εξυπηρετήσουν κρατικές πολιτικές» για να προσθέσει: «Στο ίδιο πλαίσιο ιδρύθηκαν ο Οργανισμός Προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού και το Εθνικό Κέντρο Θεάτρου». Επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι αυτοί οι οργανισμοί αποτελούσαν «σχεδίες ανομίας που κάποιοι έπαιρναν για πλεύσεις αναψυχής». Πρόσθεσε πως θα υπάρξει διαβούλευση με ανθρώπους του πνεύματος και των εκδόσεων για το επόμενο βήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΕΒΙ Κώστας Τζαβάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ