Οι κάλτσες της Μαρίας Ρεπούση σε επιτροπή της Βουλής - iefimerida.gr

Οι κάλτσες της Μαρίας Ρεπούση σε επιτροπή της Βουλής

Οι κάλτσες της Μαρίας Ρεπούση σε επιτροπή της Βουλής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι το ήθελε ο Χρήστος Μαρκογιαννακης να μιλήσει για το πως ντύνονται οι βουλευτές και να θέλει να κάνει και συστάσεις; Αρκετά άρθρα γράφτηκαν για το πως ντύνονται οι γυναίκες βουλευτές και εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

Έξαλλες η Κατερίνα Παπακώστα και η Μαρία Ρεπούση αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή τα blogs ασχολούνται με τα ρούχα τους.

Σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλή η Κατερίνα Παπακώστα, πήρε πρωτοβουλία να στείλει αναφορά στον πρόεδρο της Βουλής επειδή τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα ρούχα που φοράει! Δεν δίστασε μάλιστα να καυτηριάσει και τις δηλώσεις του κ.Μαρκογιαννάκη ότι η Βουλή δεν είναι πασαρέλα και το ότι οι βουλευτές θα πρέπει όχι μόνο να σέβονται τη Βουλή με την ενδυμασία τους αλλά και να μην προκαλούν τον λαό που δοκιμάζεται.

Με την κ.Παπακωστα συμφώνησε και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ.Ρεπούση η οποία χαρακτήρισε σεξισμό κατά των γυναικών όσα γράφονται λέγοντας ότι η ενασχόληση των ΜΜΕ με την ενδυμασία των γυναικών βουλευτών συνιστά υποτίμηση των γυναικών βουλευτών.

Ομως φαίνεται ότι οι απόψεις αυτές δίχασαν τις γυναίκες της επιτροπής.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ αν και συμφώνησε με την ουσία υποστήριξε πως μια τέτοια ενέργεια θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής, ενώ η Αφροδίτη Σταμπουλή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κ.Παπακώστα μπροστά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ό,τι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ό,τι θέλουν».

Την αφορμή για αυτή την παρέμβαση έδωσε η ίδια η κ.Παπακώστα η οποία δήλωσε ενοχλημένη επειδή σε blog γράφτηκε πως φοράει ό,τι βρήκε μπροστά της. Πάντως να σημειωθεί ότι τελικά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε με την επιστολή προς τον κ. Μειμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ