Εκπληκτική εμφάνιση τερματοφύλακα - Επιασε 4 πέναλτι σε έναν αγώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτική εμφάνιση τερματοφύλακα - Επιασε 4 πέναλτι σε έναν αγώνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τερματοφύλακας Πάουλο Ενρίκε της βραζιλιάνικης Γκόιας απέκρουσε τέσσερα πέναλτι κατά την διάρκεια του ημιτελικού με αντίπαλο την Μπαχία σε τουρνουά ομάδων Νέων στο Σάο Πάουλο, θυμίζοντας το κατόρθωμα του Χέλμουτ Ντουκαντάμ.

Ο Ρουμάνος γκολκίπερ της Στεάουα Βυκουρεστίου είχε αποκρούσει τέσσερα διαδοχικά πέναλτι παικτών της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1986, χαρίζοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στη ρουμανική ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νεαρός Ενρίκε μπορεί να μην επανέλαβε το απίστευτο κατόρθωμα του Ντουκαντάμ, καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο και δύο εκτελέσεις παικτών της Μπαχία στη διαδικασία των πέναλτι, όμως το κατόρθωμά του δεν παύει να είναι ξεχωριστό. Ο Ενρίκε είπε όχι δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο διατηρώντας το 1-1 για την Γκόιας, καθώς η διαιτητής διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης μετά από είσοδο συμπαίκτη του μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Ενρικέ στη διαδικασία των πέναλτι έπιασε δύο ακόμη πέναλτι και είχε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της Γκόιας στον τελικό με 3-0.

Δείτε την πρώτη απόκρουση του Ενρίκε μετά το 1:52 του βίντεο, τη δεύτερη μετά το 3:28, την τρίτη μετά το 4:10 και την τέταρτη μετά το 4:58, ενώ στο δεύτερο βίντεο την εκπληκτική εμφάνιση του Ντουκαντάμ στον τελικό του 1986.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ