ΣΥΡΙΖΑ: «Να παρέμβει το ΕΣΡ για το χαλκευμένο βίντεο του Διαμαντόπουλου» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παρέμβει το ΕΣΡ για το χαλκευμένο βίντεο του Διαμαντόπουλου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παρέμβει το ΕΣΡ για το χαλκευμένο βίντεο του Διαμαντόπουλου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το σίριαλ μεταξύ Νεάς Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να παρέμβει για την μετάδοση από τα ΜΜΕ του «συραμμένου» βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σε επιστολή προς το ΕΣΡ, η προβολή « χαλκευμένου ηχητικού video με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ», συνιστά «προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσία», κάτι που αποτελεί προέκταση των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες, για μεροληπτική αντιμετώπιση από μερίδα των ΜΜΕ.

Ολόκληρη η επιστολή του κ.Σκουρλέτη:

κ. Πρόεδρε,

Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ