Πανελλαδική απεργία στις τράπεζες την Πέμπτη - iefimerida.gr

Πανελλαδική απεργία στις τράπεζες την Πέμπτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες για την Πέμπτη αποφάσισε η ΟΤΟΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, ενάντια, όπως αναφέρει, «στις παρεμβάσεις κυβέρνησης και τραπεζιτών, που σχεδιάζουν νέες επιθέσεις στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και στο ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των σημαντικών δημόσιων οργανισμών».

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η ΟΤΟΕ θα συμμετάσχει και στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας «στην νεοφιλελεύθερη κυβερνητική θύελλα των αντεργατικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου του Μνημονίου Νο 2».

Τέλος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, η ΟΤΟΕ θα συμμετάσχει στην Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των Συνδικάτων, που αποφασίστηκε από κοινού με τα συνδικάτα της Ευρώπης, απέναντι στο συνολικό σχέδιο άγριας λιτότητας που σχεδιάζουν οι συντηρητικές κυβερνήσεις της Ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ