Τα γενετικά του όργανα πυροβόλησε κατά λάθος σεκιουρατάς-Τον συνέλαβαν γιατί δεν είχε άδεια - iefimerida.gr

Τα γενετικά του όργανα πυροβόλησε κατά λάθος σεκιουρατάς-Τον συνέλαβαν γιατί δεν είχε άδεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας αγνώστου λοιπών στοιχείων σεκιουρατάς στο Τρινιντάντ μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όταν το 38άρι που κουβαλούσε στην τσέπη του εκπυρσοκρότησε. Εκεί που ξεκίνησε η περιπέτειά του.

Ήταν οχτώ το πρωί της Κυριακής όταν ένας μάρτυρας άκουσε ένα πυροβολισμό να έρχεται από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα του Rio Clare.

Όταν το περιπολικό έφτασε, βρήκε εντός του αυτοκινήτου ένα 40χρονο σεκιουριτά λιπόθυμο στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, με αίμα να τρέχει από την περιοχή των γενετικών του οργάνων.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο San Fernando General Hospital. Εκεί που διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο αυτοπυροβολήθηκε στο πέος του, αλλά ότι δεν είχε καν άδεια κατοχής.

Κάτι που σημαίνει ότι, μόλις αναρρώσει, θα μεταφερθεί στην φυλακή ως ένοχος του αδικήματος παράνομης κατοχής όπλου και πυρομαχικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ