Μηχάνημα κινητικής αποκατάστασης σηκώνει τους ασθενείς από το καροτσάκι [εικόνα + βίντεο] - iefimerida.gr

Μηχάνημα κινητικής αποκατάστασης σηκώνει τους ασθενείς από το καροτσάκι [εικόνα + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου δύο χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του εργαλείου κινητικής αποκατάστασης ReWalk, η Argo Medical Technologies ετοιμάζεται να ανανεώσει την εφεύρεση με την προσθήκη εξωσκελετού στα πόδια της.

Η έκδοση 2.0 του ReWalk έκανε σήμερα το ντεμπούτο της, παρουσιάζοντας μια νέα προσθήκη που διευκολύνει την προσαρμογή του μεγέθους της συσκευής για να ταιριάζει σε αυτόν που το φοράει, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθεί η ίδια συσκευή σε διαφορετικούς ασθενείς.

Επίσης έχει και μία νέα λειτουργία «βάδισμα για αρχάριους«, ένα ανανεωμένο λογισμικό με στόχο να διευκολύνει την εξάσκηση και εκμάθηση της συσκευής στους καινούριους πελάτες.

Το πρόγραμμα κινητικής αποκατάστασης είναι το ένα από τα δύο μοντέλα που προσφέρει η ReWalk, προκειμένου η «φυσιοθεραπεία» να γίνεται και στο σπίτι από τον ίδιο τον ασθενή.

Το νέο μοντέλο αναμένει την έγκριση του FDA προκειμένου να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Μηχάνημα κινητικής αποκατάστασης σηκώνει τους ασθενείς από το καροτσάκι [εικόνα + βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ