«Έχασα τον πρώτο μου έρωτα από τροχαίο», αποκαλύπτει Ελληνίδα Playmate - iefimerida.gr

«Έχασα τον πρώτο μου έρωτα από τροχαίο», αποκαλύπτει Ελληνίδα Playmate

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο σοκαριστική νύχτα της ζωής της περιέγραψε η Playmate 2009, Έφη Κυριάκου, στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Ήμουν 17 χρονών και ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ήμασταν μαζί 2,5 χρόνια. Είχαμε κανονίσει να βγούμε με το αγόρι μου, αλλά με είχε στήσει. Περίμενα, περίμενα και είχα εκνευριστεί τόση ώρα.Εκείνο το βράδυ μου είπαν ότι πέθανε. Στην αρχή κατηγόρησα τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν 'κι αν είχαμε κανονίσει άλλη ώρα'. Γιατί προσπαθείς να το δικαιολογήσεις, ενώ δεν υπάρχει δικαιολογία». Αυτό δήλωσε η καλλίγραμη Έφη Κυριάκου στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ.

Προσθέτοντας πως «Δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν θα τον ξαναδείς. Προσπάθησα να το δεχτώ με τη βοήθεια της οικογένειας μου» και αποκαλύπτοντας μια άλλη πλευρά της ζωής και της προσωπικότητάς της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ