Επιασαν τους «πορτοφολάδες» του Κηφισού - iefimerida.gr

Επιασαν τους «πορτοφολάδες» του Κηφισού

Επιασαν τους «πορτοφολάδες» του Κηφισού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στη δράση της σπείρας που το τελευταίο τουλάχιστον τρίμηνο, είχε διαπράξει σωρεία κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού.

Χθες αστυνομικοί εντόπισαν στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ.) Κηφισού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τρία μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 36 και 41 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 25 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η σπείρα ήταν χωρισμένη σε ομάδες των τεσσάρων, πέντε ατόμων καθημερινά προσέγγιζε ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους, στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ.) Κηφισού και σε Στάση των Κ.Τ.Ε.Λ. στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρ. Καλλάρη στα Κ. Πατήσια και εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό τους αφαιρούσε, μέσα από τις τσέπες, από τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των κλοπών άλλα μέλη της σπείρας παρέμεναν σε κοντινά σημεία επιτηρώντας το χώρο, ώστε να ειδοποιούν σε πιθανή διέλευση η παρουσία αστυνομικών.

Συνολικά οι πορτοφολάδες είχαν διαπράξει 23 κλοπές πορτοφολιών, από πολίτες στους παραπάνω χώρους, με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων χρημάτων να υπερβαίνει τις 12.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ