Εκτός έδρας νίκη των Θάντερ επί των Κλίπερς με ηγέτη τον Ντουράντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκτός έδρας νίκη των Θάντερ επί των Κλίπερς με ηγέτη τον Ντουράντ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απέδειξαν για ποιο λόγο είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (33-9) περνώντας νικηφόρα από την έδρα των Λος Αντζελες Κλίπερς με 109-97.

Πρωταγωνιστής για την Οκλαχόμα σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 32 πόντους, επτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πρόσθεσε 26 πόντους. Από τους Κλίπερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Κρις Πολ, ξεχώρισε ο Μπλέικ Γκρίφιν με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ. Με τον Κάιρι Ιρβινγκ να σημειώνει 40 πόντους, 15 εκ των οποίων στην τέταρτη περίοδο, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς νίκησαν 95-90 τους Μπόστον Σέλτικς. Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 110-102 των Φιλαδέλφεια 76ερς, ενώ εντός έδρας νίκη πέτυχαν και οι Ντιτρόιτ Πίστονς επί των Ορλάντο Μάτζικ με 105-90.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ