H Λιζ Χάρλεϊ τολμά να φωτογραφηθεί με μαγιό στα 47 της [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H Λιζ Χάρλεϊ τολμά να φωτογραφηθεί με μαγιό στα 47 της [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα λευκό μπικίνι από την δική της συλλογή επέλεξε να φορέσει η Λιζ Χάρλεϊ για τις ανάγκες της φωτογράφησής της για το Ρωσική έκδοση του περιοδικού Tatler.

«Προσέχω τι τρώω κάθε στιγμή, γιατί καθώς μεγαλώνουμε πρέπει να κάνουμε μια συνειδητή επιλογή για να προσπαθήσουμε να μείνουμε σχετικά αδύνατοι. Αν και, καθώς μεγαλώνεις, δεν είναι πολύ γοητευτικό να είσαι εντελώς κοκαλιάρα». Αυτό δήλωσε η 47χρονη Βρετανίδα στο περιοδικό Tatler, για χάρη του οποίου φόρεσε με χαρακτηριστική άνεση ένα λευκό μπικίνι.

Άλλωστε το τελευταιό πράγμα για το οποίο έχει άγχος η Λιζ είναι οι καμπύλες της, όπως αποδυκνύει το γεγονός ότι όχι μόνο σχεδιάζει τη δική της επιτυχημένη σειρά μαγιό, αλλά ότι είναι εκείνη που φωτογραφίζεται και ποζάρει με αυτά για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας.

Κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για το ευέξαπτο του χαρακτήρα της, εξαιτίας του οποίου έγινε πρωτοσέλιδο πριν μερικές μέρες όταν γύρισε και είπε σε μια δημοσιογράφο που την πλησίασε στο αεροδρόμιο να «πάει να πηδ@χτ%&».

H Λιζ Χάρλεϊ τολμά να φωτογραφηθεί με μαγιό στα 47 της [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Λιζ Χάρλει Tatler
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ