«Το χρέος μου μουσικά στην πατρίδα το έχω κάνει», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού - iefimerida.gr

«Το χρέος μου μουσικά στην πατρίδα το έχω κάνει», δηλώνει η Ναταλία Γερμανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί χρηματικών απολαβών και μουσικών εθνικών υποχρεώσεων μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Από το ραδιόφωνο σίγουρα δεν έχω βγάλει χρήματα. Από τους στίχους έχω βγάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό την εποχή του "My number one" θα πρέπει να σου ομολογήσω, το 2005. Η επιτυχία εκείνου του τραγουδιού ήταν τόσο μεγάλη και οι πωλήσεις της Έλενας τόσο πολλές, του δίσκου εκείνου, γιατί ήταν και ευρωπαϊκές πωλήσεις. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι, να' ναι καλά, μου έφερε αρκετά λεφτά».

Αυτό δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στο TV Glam, προσθέτοντας -όσον αφορά για το αν θα έγραφε ξανά στίχους για την Eurovision «Προτιμώ να μην λέω μεγάλα λόγια, ας πούμε "δεν θα το ξανάκανα ποτέ" και μετά να διαψευσθώ. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι εγώ το χρέος μου μουσικά στην πατρίδα το έκανα τότε. Πιστεύω πολύ στα πράγματα που δεν επαναλαμβάνονται όταν έχουν πάει πολύ καλά. Μερικά πράγματα όταν γίνουν μια φορά δεν ξαναγίνονται».

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που επιμένουν για την ύπαρξη κόντρας ανάμεσα σε εκείνη και την Κωσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκαθαρίζει πως: «Με κάθε παρουσιάστρια που υπάρχει στον καναπέ αυτής της εκπομπής, όταν ξεκινάει η σεζόν, πουλάει η κόντρα. Στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Δηλαδή, με τη Σίσσυ για παράδειγμα, περάσαμε τρία καταπληκτικά χρόνια μαζί, δέσαμε τρομερά και κόντρα δεν υπήρξε ποτέ. Το ίδιο με την Έλενα στην οποία δεν παραλείπω κάθε Κυριακή να ευχηθώ "καλή επιτυχία" στο twitter στο "Dancing" γιατί τη θεωρώ υπέροχη πραγματικά. Νομίζω ότι της έδειξα με κάθε τρόπο ότι της χρωστούσαμε την άνοδο της τηλεθέασης στο αντρικό κοινό και το λέω και το εννοώ. Φέτος, η Κωνσταντίνα έτυχε εκείνη να είναι το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει αυτό πάλι το θεματάκι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ